Från Blind Hönas arkiv

Bloggplock

bloggplock2.gif

Som du säkert redan sett: www.bloggplock.se är ett försök att skapa redaktionella sammanfattningar av aktuella ämnen som tas upp i bloggosfären. Du nominerar poster du tycker är bra med ett mejl till info@bloggplock.se.

Ämnet för det första plocket är Yttrandefrihet och respekt. Naturligtvis rör det Muhammedteckningarna och religions- respektive yttrandefriheten, men ämnet är bredare än så. Finns det inlägg om vad man kan och bör säga på en blogg? Eller om lagstiftningen på området? Har någon diskuterat om bloggare har större eller mindre frihet än etablerade media, eller om man måste visa respekt för vissa saker men inte för andra?

Skicka permalänkar till de bidrag du nominerar före den 5 april. Du behöver inte motivera varför du nominerar en viss post - men får gärna göra det om du vill. Vi kan inte lova att vi publicerar den. Huvudtanken är dn motsatta: att inte nämna vem som nominerat ett visst inlägg.

Se Bloggplock som ett komplement till de mekaniska sammanfattningar som andra bloggportaler ger. Detta är ett experiment och en ansats; vi vill gärna utforska vad en sådan här tjänst skulle kunna betyda för utvecklingen av bloggosfären.

Så in med dina nomineringar nu!


Permalänk | Andra som länkat hit (0)


  Avdelare mellan text och datering  
29 mar 2006

Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:


Mejl-adress:


URL:
Kommentarer:


Låt Blind Höna komma ihåg dina personuppgifter  På kornet  |  Korn av sanning  |  Guldkorn  |  Blind höna  |  Skrot och korn  |  Väderkorn

 

 Bloggtoppen.se