Kommentarer: Microsoft: bloggtjänst för massorna

Jag har lagt upp en liten test på

http://spaces.msn.com/members/ordet

Det är bra tänkt men jag tror inte ni behöver vara oroliga - det är som att jobba i sirap (om jag säger så). Jag hade hellre sett något baserat på FrontPage.

:-( skrattar trött åt den exponentiella vitsen.

Kommentar från Bengt O., december 2, 2004 08:40 EM

Bengt: varför står det (c)Microsoft och inte (c)Bengt O. på bloggen?

Kommentar från Gustav, december 2, 2004 08:56 EM

Gustav: säkert ännu en dj-v-lsk intrig från Redmont. Vi får se om de stämmer mig för att ha lagt upp samma text på min "normala" blog.

Kommentar från Bengt O., december 2, 2004 11:20 EM

Bengt, du har ju gett dom en icke-exklusiv rätt att kopiera och publicera ditt material när du la upp inlägget (du läste väl avtalet!). Antar att deras jurister tyckte att dom förtjänat ett eget litet (c) när dom nu ansträngt sig så mycket. Och delar av sidan (stylesheets, etc) är ju faktiskt deras.

Sajten var betydligt kvickare när jag la upp min testsida, men nu verkar dom ha bytt oljan mot sirap. Antar att alla vill prova, samtidigt.

Kommentar från Fredrik, december 3, 2004 08:36 EM

Förresten, Jonas, varför heter det "Förhandsgranska" på artikelsidan, men "PREVIEW" om jag vill förhandsgranska igen? Lite konsekvens i informationsdesignen, om man får be ;-)

Kommentar från Fredrik, december 3, 2004 08:41 EM

Aj! Du fick mig!

Uh, ärligt talat, det finns nog flera MT-templates som borde fixas till. Sökträff-templaten är också sorgligt försummad....

Kommentar från jonas, december 3, 2004 08:57 EM

Om vi ändå pratar MT-mallar, varför står det aldrig i MT-kommentarsblanketterna a/ att mejladressen är obligatorisk och b/om den publiceras eller inte. Efter att ha fått en mejladress fullständigt dränkt i spam är det mycket motvilligt jag lämnar min mailadress i klartext på nätet.

Kommentar från Jorun, december 5, 2004 11:27 FM

Skriv en egen kommentar:
Namn:


Mejladress:


URL (webblog, hemsida etc):
Webadresser i ditt inlägg blir automatiskt länkar om du skriver dem som http://www.url.com


Kommentar:


Kom ihåg personuppgifter