Från Blind Hönas arkiv

Microsoft Workspaces: "Sooner than you think"

Jag är sen med kommentarer efter Bloggforum - så många har redan gjort det.

Men en sak vill jag hålla fram. Moz Hussain från Microsoft pratade om MSN Spaces, och det framgick tydligt att detta är företagets massmarknadsprodukt, deras entry-level-produkt. (Bilden lånad av Jon Åslund)

Eftersom bloggen är ett sådant suveränt verktyg för kunskapshantering, ställde jag frågan: När kommer ni med motsvarande produkt för den professionella marknaden; när kommer Microsoft Workspaces? Alltså verktyget som är integrerat med Office, där man kan spara sina Worddokument, anteckningar, länkar etc. Säkerligen kopplat till Outlooks kalender och mejlen.

"Sooner than you think", svarade Moz Hussain och skrattade lätt. Inga fler detaljer, sa han sen, mumlade lite om Sharepoint och hänvisade till att det ju var en annan division som stod för den.

Det här är viktigt, för när Microsoft gör det kommer det med stor säkerhet att innebära en helt ny förståelse för själva idén om arbetssättet - och det är riktigt bra, oavsett om Microsofts produkt kommer att bli bra.

(CC-licens BY för Jon Åslunds bild.)

Relaterat: Moz hussain om sitt föredrag i Sverige på sin egen blogg.

Fler utmärkta bilder från Bloggforum 3 av Jon Åslund


Permalänk | Andra som länkat hit (0)


  Avdelare mellan text och datering  
25 nov 2005

Kommentarer

Skriv din kommentar här:

Namn:


Mejl-adress:


URL:
Kommentarer:


Låt Blind Höna komma ihåg dina personuppgifter  På kornet  |  Korn av sanning  |  Guldkorn  |  Blind höna  |  Skrot och korn  |  Väderkorn

 

 Bloggtoppen.se