Från Blind Hönas arkiv

Bloggforum 3-0

Hemma från fyra mycket intressanta föreläsningar på Bloggforum 3. Mer om det senare - men först bara en liten ytlig notering. Jyri Engeström - visade mycket snygg presentation på Mac (gjord i Keynote), utan problem. Ben Hammersley - visade felfri presentation på Mac. Loïc Le Meur - visade presentation på Mac, funkade perfect.

Moz Hussein, visade presentation på (förstås) PC Windows - frusen dator mitt i presentationen, upprepade felmeddelanden från operativsystemet skymde bilderna ("that's an interesting error"), fifflande, inget resultat, "vi tar resten av föredraget utan bilder", "hoppsan, bilderna kom tillbaka..." Var han jobbar? På Microsoft.

3-0 i religionskriget Mac-PC.


Permalänk | Andra som länkat hit (1)


  Avdelare mellan text och datering  
20 nov 2005

Kommentarer

Vad elak du är :) Själv har jag kört med MS sen slutet på 80-talet men nu ska det bli en Mac. Kul att ses! mvh, petter

Från: petter | Skickat vid: 13:17, 20 november 2005

Hehe, jag använder PC dagligen och gör presentationer - oftast helt utan problem. Hade han inte varit från Microsoft hade jag nog bara struntat i det... Detsamma för övrigt, trevligt att ses!

Från: jonas | Skickat vid: 13:44, 20 november 2005

Jag har en juste bild på dig från Bloggforum. Jag har lagt ut bilder därifrån men inte hunnit få ut den bilden. Men den kommer.
http://chadie.typepad.com/chadie/2005/11/en_nyhet_slppte.html

Från: RS | Skickat vid: 15:09, 20 november 2005

Hej!
Var kul att ses i lördags och kul att hitta tillbaka till din blogg som jag läste tidigare insåg jag nu.

Från: Jessica | Skickat vid: 14:50, 21 november 2005

Ofta hör man kommentarer om att Macs (Macar?) är för dyra. Visa mjukvaror kostar lite mer. osv. Men jag har för länge sedan kommit till slutsattsen att använda Mac är ekonomiskt mycket bättre om ekvationen inkluderar förlorad arbetstid och minskad produktivitet.

En stor skillnad är networking. Det är ofta som min Mac PB lekande lätt hittar sin nätanslutning medan min Windows dator inte har en aning om hur den ska nå ur på nätet. Med min PB är det bara att koppla in och sätta på. Icke så med PC:n.

Det förvånansvärda är att MS har sån dominans med en så dålig produkt. För mig är det som om hela världen (utom några få som använder Mac) hade enats om att ha samma bil. Men istället för att all kör BMW, Mercedes eller Volvo, så valdes Trabant.

Läste Du artikeln om Apple och Steve Jobs i Time Mag för några veckor sedan?

Från: Pehr | Skickat vid: 8:13, 22 november 2005

Skriv din kommentar här:

Namn:


Mejl-adress:


URL:
Kommentarer:


Låt Blind Höna komma ihåg dina personuppgifter  På kornet  |  Korn av sanning  |  Guldkorn  |  Blind höna  |  Skrot och korn  |  Väderkorn

 

 Bloggtoppen.se