Kommentarer: Den lille bloggaren som kunde

(Jag skrev en lång kommentar som bara försvann. Så här ungefär:) Ja, det här vore ju roligt om det inte vore så hemskt ;-) I ett mindre dramatiskt exempel så fick jag ju hjälp av Erik S. nyligen att avslöja författaren till ett hemligt EU-dokument som läckt ut i österrikisk press. (Se kommentarerna till http://www.karlsson.at/euroblog.htm#komplott)
Jag har också roat mig med att studera ändringar och förändringar i olika konventionstexter. Eftersom jag är delvis köpt av etablisemanget har jag dragit en del befattningshavares uppmärksamhet till Dina artiklar om elektroniska spår så det är kanske snart slut på det roliga...

Kommentar från Bengt, oktober 31, 2003 06:29 EM

Eller så är det detta som kommer att göra definitivt slut på det roliga:

http://www.cl.cam.ac.uk/%7Erja14/tcpa-faq.html

Kommentar från Tommy, oktober 31, 2003 06:43 EM

Vänta nu, det här känner jag inte igen, var min försa tanke, och mycket riktigt är det en "annan" Erik som gjort de utmärkta kommentarerna borta hos Bengt. Hur mycket jag än skulle vilja att de var mina. Korrigera gärna ditt inlägg Jonas och skriv (tills vidare) "okänd Erik" (Tjernlund, måhända?)

Kommentar från Erik Stattin, oktober 31, 2003 08:19 EM

It had to happen! Nu när bloggosfären faktiskt svällt ut får vi kanske vara litet noggrannare med identifikationen. Jag har mailat den (för mig) okände "Erik" och frågat om han vill träda fram med namn.

Jag har redan haft en kommentator som heter "Jonas" och som mailade mig att han tänkte kallade sig "sngrfxz" eftersom en annan Jonas (S) redan hade kommenterat.

T.v. tänker jag hädanefter använda förkortningen Bengt O. få se hur länge det räcker.

PS: Även om Erik Stattin den här gången fick litet oförtjänt beröm så visar det ju bara vilken ovärderlig person han är inom svensk bloggning, den första "Erik" man tänker på.

Kommentar från Bengt, oktober 31, 2003 08:41 EM

Mysteriet med "Erik" är nu löst - den person som upptäckte författarnamnet till EU-dokumentet var Erik Rosen som bor i Amsterdam. Än en gång tack.

Kommentar från Bengt O., november 4, 2003 08:14 EM

Skriv en egen kommentar:
Namn:


Mejladress:


URL (webblog, hemsida etc):
Webadresser i ditt inlägg blir automatiskt länkar om du skriver dem som http://www.url.com


Kommentar:


Kom ihåg personuppgifter