Kommentarer: Hello World!

Yeah! Du har varit saknad! :)

Kommentar från Jonathan, januari 7, 2007 10:39 EM

Coolt! Välkommen! :-)

Kommentar från steffanie, januari 8, 2007 09:24 FM

Hurra!

Kommentar från Anna, januari 8, 2007 12:32 EM

Det var precis i rättan tid, jag hade precis tänkt gå igenom alla bokmärken och rensa ut de som verkade döda/icke aktiva. Du var markerad för radering men så klarade du dig precis i sista sekunden. :)

Kommentar från Zibbo, januari 8, 2007 01:50 EM

Äntligen! Är boken klar nu, eller...

Kommentar från Olov, januari 8, 2007 02:32 EM

Yo, bro´
Själv jobbar jag på det. Håller på att formulera något om varför jag bloggar. Eller rättare sagt, håller på att skjuta upp och skjuta upp ett inlägg om varför jag bloggar. Det enda jag vet säkert är att det var här jag upptäckte bloggandet. Det är alltid en början...

Kommentar från Håkan (hakke), januari 15, 2007 12:13 FM

Hej! har inte läst mycket av Din sida - än. Kanske blir det mer. Själv musiker, försöker jag då och då även få ihop ngt vettigt på datorn. Men. Hur svårt svårt det ofta inte att få det att "lossa." Och så ger man upp, även om man ju aldrig vill ge sig.
Det vore kul att börja blogga, även om jag närmar mig pensionen, faktiskt (har några år kvar dock). Jag tycker oxå att det skulle vara roligt att kommentera intressanta inlägg,liksom annat skrivande.En nog så god sysslsättning i det kulna vädret och som ett komplement till orgelövande!
Hälsningar från signaturen Claes, som skulle kunna tänka sig någon form av litterärt samarbete på datorn,(någon yngre skribent, (Du?), kanke en medelålders person och så jag,om detta skulle kunna fungera? Låt oss köra igång en deckare! Är Du med på att försöka? Skriva, inspirera, kritisera, kommentera med mera..
Jag har en arbetstitel, som jag funderat länge på:"Goldbergvariationerna": Känner Du till dem? Musiken är ju av Bach, och Glenn Gould gjorde den världsberömd. Kankse denna otroliga musik, så ofta använd i dramatiska filmer, skulle kunna spela en roll i en ev. bok? Eller finns det något annat ämne, som ev. skulle kunna vara användbart och som Du funderat på?
Ha det så bra i kulenheten!I alla fall var det uppiggande att knappa ner dessa krumelurer!Hälsningar "Claes"

Kommentar från Claes, juli 24, 2007 05:55 EM

Skriv en egen kommentar:
Namn:


Mejladress:


URL (webblog, hemsida etc):
Webadresser i ditt inlägg blir automatiskt länkar om du skriver dem som http://www.url.com


Kommentar:


Kom ihåg personuppgifter