Kommentarer: Rättelse och ursäkt: Fel Mats i Dagens Media

Usch! Sådant är en mardröm att upptäcka. Glöm inte att lägga upp länken när (och om) den dyker upp på webben. Ämnet är uppenbarligen lite känsligt, och det i sig är intressant varför, och hur egentligen; har inte riktigt kommit underfund med varför konkurrens skulle kunna bli fallet. Snarare ser jag det som en medial komplettering, men föga istället för "journalister". En annan aspekt är ju faktiskt förhållandet att bloggfenomenet förstärker journalistiken, på så vis att det snart inte finns någonting (medialt) som inte uppmärksammas i "bloggosfären".

Sedan är ju bloggosfären otroligt diversifierad - populärast och mest lästa, har ju snarare trendiga och kommersiella aspekter (modebloggarna). Så det borde ju snarare vara i första hand "Vogue-journalistiken" som ska nojja (om det ska nojjas), inte politiska kolumnister och nyhetsjournalister, i någon konkurrensaspekt åtminstone.

Kommentar från Louise, augusti 12, 2006 03:32 EM

Det är frågan vad Mats Johansson egentligen menar, eftersom han bloggar och har gjort det sedan april förra året. Jag blir då inte klok på det.

http://www.matsjohansson.net/

Kommentar från Dennis, augusti 15, 2006 12:04 FM

Skriv en egen kommentar:
Namn:


Mejladress:


URL (webblog, hemsida etc):
Webadresser i ditt inlägg blir automatiskt länkar om du skriver dem som http://www.url.com


Kommentar:


Kom ihåg personuppgifter