Kommentarer: Word blir blogg-integrerat

Verkar lovande - vi får väl se hur det blir i praktiken. Jag har ju alltid krävt nån sorts "Movable Type for Windows" och kanske är detta ett steg i rätt riktning. Jag säger detta med ett visst eftertryck efter att ha fightats med Wordpress ett par dagar och försökt komma ihåg vad jag hade skrivit ovanför de ynka sex rader som visas i redigeringsfönstret eller erinra mig vad det var jag ville skriva när den tidskrävande och omständliga "spara och redigera"-processen är klar.

Jag håller sen ett par dagar på att testa efterföljaren till FrontPage, kallad Expression. Det är nog ett jättefint verktyg som tillfredsställer alla sorters "standards" och csser och rsser och jag vet inte vad. (Man kan omedelbart testa hur det ser ut i olika browsers och med olika upplösning - det är ju fint). Men det är ett jättekliv bort från användarvänligheten. Nån sorts eftergift till åpensåskulten kan jag tro.

Kommentar från Bengt O., maj 18, 2006 08:25 EM

Hej Bengt,

Du kan själv bestämma hur många rader som skall visar i redigeringsfönstret i Wordpress. Finns under Options/Writing. Ställ in den på 30 rader eller nåt så ser du vad du skriver - sex rader är ju som att skriva i en mobiltelefon!

Kommentar från Gustav, maj 19, 2006 09:48 FM

Tack Gustav för detta tips.

Kommentar från Bengt O., maj 19, 2006 10:18 FM

Du är välkommen, som det heter på ärans och hjältarnas språk. Jag gör ju allt för att du ska lämna The Dark Side och gå över till åpensåskultens ljusa sida. (OBS - ironi)

Kommentar från Gustav, maj 19, 2006 11:20 FM

Skriv en egen kommentar:
Namn:


Mejladress:


URL (webblog, hemsida etc):
Webadresser i ditt inlägg blir automatiskt länkar om du skriver dem som http://www.url.com


Kommentar:


Kom ihåg personuppgifter