Kommentarer: Nya förfalskningar i hetspropaganda från islamofob

Snyggt – mkt bra isärpussling, Jonas!

Kommentar från Lidbom, mars 30, 2006 10:18 EM

Fler felaktigheter i Fjordmans artikel!

Så här skriver han!

"Lawyer Ann Christine Hjelm found that 85 per cent of the convicted rapists were born on foreign soil or from foreign parents."

Vad han givetvis inte skriver är att detta procental baserar sig på 27 fall!

Han vill ju med all tydlighet påskina att detta är ett procental som gäller alla våldtäkter i landet!

Kommentar från Kalle , april 1, 2006 12:49 FM

Kalle - kan du hänvisa till en källa kring Ann Christine Hjelms undersökning? Jag har inte hunnit leta.

Kommentar från Jonas, april 1, 2006 12:24 EM

Undersökningen att 85% av våldtäkterna begås av invandrare handlar om en studie i Halland angående gruppvåldtäkter. För våldtäkter i allmänhet ligger siffran strax över 50%, dvs mer än de 25% av övriga brott som begås av invandrare

Kommentar från femur, april 11, 2006 11:58 FM

Jonas!

Här har du en artikel i DN som berättar om att Ann Christine Hjelms undersökning baserar sig på 27 fall!

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=577&a=483298

"De 27 dömda våldtäktsmännen som ryms i hennes studie levde i ungefär hälften av fallen under socialt oordnade förhållanden. 85 procent var födda utomlands eller av utomlandsfödda föräldrar"

Det var ju länge sen, du kanske redan har hittat själv!

Kommentar från Kalle, maj 2, 2007 02:52 FM

Fjordmans artikel är vinklad, men den är inte mer vinklad än vad artiklar om allt möjligt i dagspress brukar vara. Helhetsbilden av Åkessons uppsats är definitivt inte oförenligt med Fjordmans framställning.

Och viktigast; att artikeln är vinklad behöver inte betyda att den är fel. Att invandrarungdomar rånar svenskar kan mycket väl bero på att de ser sig själva som "etniska krigare" mot svenskar. Du presenterar inga som helst argument mot detta, förutom din egen politiskt korrekta förhandsuppfattning.

Kalle: Att Hjelms studie endast baserar sig på 27 fall stämmer inte enligt beskrivningar av studien, det gäller endast den kvalitativa delen. För Hjelms kvantitativa del är urvalet 2 931 brottmål från Svea hovrätt.

Enligt BRÅs studie från 2005 är invandrare överrepresenterade till 400 % vad gäller våldtäkter (överrisk 5.0). BRÅs siffror är lite oklara (de är "politiskt korrekterade"), men resulterar i en invandrarandel på minst 55 % av våldtäkterna för Sverige 1997-2001.

Från Norge vet vi att 65 % av våldtäkterna i Oslo begås av invandrare, offren är till 80 % norska. Från Danmark vet vi att 75 % av våldtäkterna i Köpenhamn begås av invandrare.

Eftersom andelen invandrare är klart högre i Sverige än i Norge/Danmark och i Stockholm än i landet, så är 85 % en rimlig siffra för Stockholm/Svea hovrätt.

Om du tror att det är en slump att just de invandrare som är socialiserade med extremt patriarkala värderingar från sina hemländer begår sexuella övergrepp och våldtäkter i Sverige till flera hundra procents överrepresentation, ja då tycker jag du bör anmäla dig till närmsta Mensa-test - du har en god chans!

Kommentar från Richard, juni 2, 2007 05:02 EM

Tack för det här :)

Kommentar från Daniel, juni 15, 2007 02:34 EM

Och alla dessa människor motiveras enbart av "rasism och islamofobi", och ingenting annat... I själva verket fungerar allt - förutom "integrationen" som "måste bli bättre" (som om någon någonsin "integrerat" närmare en miljon människor från världens alla hörn på några decennium - vad lever ni i för värld, egentligen?).

Vad sägs om att lägga ner och avveckla det mångkulturella projektet istället, lugnt och sansat medan det fortfarande går? Då behöver ingen oroa sig för vidare "rasism och diskriminering", som ju uppenbarligen ändå är så utbredd att det inte gärna kan vara värt att bo här.

Kommentar från SolGuru, januari 10, 2009 06:07 FM

Kankse du skulle spy galla istället över det politiska etablissemanget, som konstant vägrar att lämna ut uppgifter om invandrarrelaterad kriminalitet. Varför? Tja, det finns nog många lik i garderoben eftersom de väljer tystnad istället för att informera.

Invandrare bakom SAMTLIGA överfallsvåldtäkter i Oslo

I vårt grannland Norge talar man, till skillnad från svensk media, klarspråk vad gäller brottsstatistiken. Norska polisens statistik över överfallsvåltäkter i Oslo senaste tre åren visar att det i SAMTLIGA fall är icke-västliga invandrare som är gärningsmän.

Kommentar från Peter, maj 31, 2010 01:54 FM

Skriv en egen kommentar:
Namn:


Mejladress:


URL (webblog, hemsida etc):
Webadresser i ditt inlägg blir automatiskt länkar om du skriver dem som http://www.url.com


Kommentar:


Kom ihåg personuppgifter