Kommentarer: Analyser av webbstatistik

Jag tillåter mig att anta att Fulton Yancy inte har svenska som modersmål, så särskrivningarna må vara usäktade, men det gör dem inte desto mindre irriterande för ögat. Jag slutade läsa halvvägs igenom, men jag är säkert mer känslig än de flesta.

Kommentar från John E Thelin, augusti 24, 2005 05:16 EM

En annan sak jag har funderat över när det gäller bloggar och sökningar är kommentarerna. Jag upptäckte ju bloggandet genom att söka efter svenskans längsta ord och hamna här på Blin Höna. Närmare bestämt någonstans i en kommentar till ett inlägget om monovokala ord.

Men nu när du har kommentarer i ett popup-fönster antar jag att det inte funkar. Är inte det nästan lika dumt som frames?

Kommentar från Håkan (hakke), augusti 28, 2005 02:25 FM

Om du klickar på "permalänk" så kommer du till en sida som innehåller såväl artikeln som samtliga kommentarer till densamma.

Kommentar från Fredrik, augusti 28, 2005 12:53 EM

John tröttnade efter 2 särskrivningar, vilket var de 2 som fanns i texten. Vi har rett ut det hela, och jag kan passa på att tipsa om att särskrivning har en viss inverkan på positionen i sökmotorernas index.

Kommentar från Fulton, september 8, 2005 04:16 EM

Själv tröttnade jag efter ett stavfel, så jag vet inte riktigt vad John ville säga...

(hmm. det håller ju inte; jag läste ju hakkes kommentar)

(relaterat: http://www.fourmilab.ch/documents/strikeout/ )

Kommentar från Fredrik, september 8, 2005 10:02 EM

Fulton: Jag och John E. är gamla antagonister på särskrivningens spännande område. Därför blir jag nyfiken på det Du (tjena John E.!) skriver om sökmotorer och särskrivning. Är det bra eller dåligt att skriva i sär om man vill ha en hög position?

Kommentar från Bengt O., september 9, 2005 10:49 FM

Man skulle kunna säga att medvetna felskrivningar är en form av sökmotorspamming. Undvik avsiktliga särskrivningar då de ger ett felaktigt intryck.

Kommentar från .., maj 13, 2006 01:16 FM

Skriv en egen kommentar:
Namn:


Mejladress:


URL (webblog, hemsida etc):
Webadresser i ditt inlägg blir automatiskt länkar om du skriver dem som http://www.url.com


Kommentar:


Kom ihåg personuppgifter